Oua umplute cu somon afumat

de divainbucatarie in Aperitive / Garnituri, 29 Apr 2011 | 9571 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua fierte de consistenta tare
  • 100 g crema de branza Philadelphia
  • 20 g unt
  • 1/2 lingurita hrean ras
  • 1 lingura maioneza
  • sare
  • piper proaspat macinat
  • 100 g somon afumat
  • 1/2 lingurita suc de lamaie
  • pentru decor
  • icre rosii si marar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu somon afumat:

Curatam ouale fierte si le taiem in jumatate pe lungime. Scoatem galbenusurile si le punem intr-un castron cu restul ingredientelor. Taiem 12 fasii subtiri si mici de somon, restul il punem langa galbenusuri.

Mixam totul pana obtinem o pasta moale si omogena. Umplem jumatatile de oua cu aceasta pasta si decoram cu fasii de somon, icre rosii si marar.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu somon afumat" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max + Espresso Machine

- 1500 lei
2999.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (35)

divainbucatarie 1

03.05.2011, 16:05

Multumesdc mamaieelena!

divainbucatarie 1

03.05.2011, 16:06

Multumesc Elena!

Alina26 1

24.04.2013, 18:47

ce bine arataa..!!!!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cartofi frantuzesti